Bekendmaking peilbesluit Koepoort Stavoren (partiële herziening) Wetterskip Fryslân

 

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3:42 van de Algemene Wet Bestuursrecht, wordt bekend gemaakt dat het Dagelijks Bestuur van Wetterskip Fryslân bij besluit van 6 februari 2024 heeft vastgesteld het

 

peilbesluit Koepoort Stavoren (partiële herziening)

 

Het ontwerp-peilbesluit omvat een gebied van circa 1,6 hectare aan de oostzijde van Stavoren, ten noorden van de Koeweg en ligt in het grondgebied van gemeente Súdwest Fryslân.

 

Tijdens de terinzagelegging zijn er geen zienswijzen ingediend op dit peilbesluit waardoor het peilbesluit conform de mandaatregeling van Wetterskip Fryslân is vastgesteld door het Dagelijks Bestuur.

 

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken vanaf de datum van deze bekendmaking gedurende zes weken inzien door de aan deze elektronische bekendmaking toegevoegde bijlage(n) te raadplegen. Kijk hiervoor onder: ‘bekijk documenten’.

 

Wanneer u de stukken analoog wilt inzien op het kantoor van Wetterskip Fryslân in Leeuwarden, dan kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met mevr. A. Suilen via telefoonnummer 058 – 292 22 22. Er zijn tijdens de terinzagelegging geen zienswijzen ingediend. Daarom kunnen alleen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de terinzageleggingstermijn hiertoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest beroep instellen bij de rechtbank. Dat kan gedurende een periode van zes weken vanaf de eerste dag, volgend op de datum van bekendmaking tegen het voornoemde besluit bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

 

 

U kunt bij de rechtbank ook digitaal beroep instellen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (Digid). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Nadere info bij mevr. A. Suilen via telefoonnummer: 058 – 292 22 22.

 

Naar boven