Bekendmaking van het voornemen om een pachtovereenkomst te sluiten

 

Het Waterschap Drents Overijsselse Delta maakt bekend dat we voornemens zijn om met een bij ons bekende partij een pachtovereenkomst te willen sluiten met betrekking tot het volgende perceel:

 

- DPV00 K 999 (oppervlakte 0.86.16 ha)

 

Het waterschapseigendom zal tijdelijk en onder voorwaarden worden verpacht op basis van geliberaliseerde pacht Art. 7:395 BW.

 

Enige serieuze gegadigde

Doel van de verpachting met de bij het waterschap bekende wederpartij is dat hierdoor de realisatie van het project Soestwetering mogelijk wordt gemaakt. Met de verpachting wordt uitvoering gegeven aan de opgave. Partijen zijn elkaar nodig binnen het project. Daarom is het waterschap van mening dat de bij haar bekende wederpartij de meest geschikte en serieuze gegadigde is op basis van objectieve, redelijke en toetsbare criteria, ten behoeve van de ontwikkeling van het project als voornoemd.

 

Indien u zich niet kunt verenigen met de voorgenomen verpachting, dan dient u dit uiterlijk 29 april kenbaar te maken door middel van een gemotiveerd bericht per mail, te richten aan

beheergrondzaken@wdodelta.nl, onder vermelding van “Voornemen verpachting Soestwetering”. Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht vervalt het recht om in of buiten rechte op te komen tegen de verpachting.

 

Voor vragen kunt mailen naar beheergrondzaken@wdodelta.nl. Telefoon: 088 – 2331200

 

Naar boven