Publicatie van het voornemen tot het aangaan van een overeenkomst tot verhuur van grond gelegen aan de Bergse Linker Rottekade 270 te Rotterdam

 

Het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard geeft hierbij kennis van haar voornemen tot verhuur van een deel van het perceel gelegen aan de Bergse Linker Rottekade 270 te Rotterdam, kadastraal bekend gemeente Hillegersberg, sectie I, nummer 1565, met een perceelgrootte van circa 33 m2 aan een bij ons bekende partij.

 

Is er een beoogde contractpartij of geldt een openbare procedure?

Het hoogheemraadschap verhuurt dit snippergroenperceel rechtstreeks aan de aangrenzende perceeleigenaar. Op basis van het eigendommenbeleid wordt snippergroen alleen verhuurd aan aangrenzende perceeleigenaren, in dit geval is er slecht één aangrenzend perceeleigenaar. Hiermee kan de grond niet aan iemand anders verhuurd worden.

 

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen tot verhuur, dan dient u dit uiterlijk binnen 20 kalenderdagen na publicatie van dit voornemen kenbaar te maken door middel van een gemotiveerd bericht aan grondzaken@hhsk.nl onder vermelding van ‘Voornemen verhuur perceel Bergse Linker Rottekade 270 te Rotterdam’. Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt.

 

Met deze publicatie geeft het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

 

Het feit dat een voornemen tot verkoop/verhuur bekend wordt gemaakt, betekent niet dat het Hoogheemraadschap al definitief tot verhuur besloten heeft. Ook betekent het niet dat met de beoogde huurder al volledige overeenstemming is bereikt.

 

 

Naar boven