Hoogheemraadschap van Delfland – – kennisgeving – Ontwerpbegroting 2022 Gemeenschappelijke regeling het Waterschapshuis

Het Hoogheemraadschap van Delfland neemt deel aan de Gemeenschappelijke regeling het Waterschapshuis. Voor de aan haar opgedragen taken stelt het Waterschaphuis jaarlijks een begroting op. Met deze begroting wil Het Waterschapshuis duidelijk maken op welke manier en aan welke doelen zij de middelen, die de waterschappen daartoe beschikbaar stellen, in 2022 wil gaan besteden.

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland maakt bekend dat de ontwerpbegroting 2022 van de Gemeenschappelijke regeling Het Waterschapshuis ter inzage ligt. Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u gedurende twee weken vanaf de dag van de publicatie raadplegen.

De ontwerpbegroting 2022 kunt u raadplegen via de bijlage bij deze publicatie. Het is ook mogelijk om de stukken te komen inzien op het hoofdkantoor van het Hoogheemraadschap van Delfland, Phoenixstraat 32 in Delft.

Voor het maken van een afspraak voor inzage en voor vragen naar aanleiding van deze kennisgeving kunt u op werkdagen van 9.00-16.00 uur contact opnemen met de heer G.J. Gelling via het klantcontactcentrum (KCC), te bereiken op telefoonnummer (015) 260 81 08 of via loket@hhdelfland.nl

 

 

 

 

 

Naar boven