Ontwerp-projectplan Waterwet Stuw A van ‘t Hartweg ter inzage
Om in het zuidwesten van de Zuidplaspolder de peilwijzigingen te kunnen faciliteren om het als één peilgebied te kunnen beheren en wateroverlast te voorkomen dienen maatregelen te worden uitgevoerd. Een van de maatregelen betreft het vervangen van een bestaande stuw aan de Albert van ’t Hartweg in Nieuwerkerk aan den IJssel, ter hoogte van de nummers 21 en 23.
 
Het hoofd van de afdeling Watersystemen, handelend in zijn hoedanigheid van opdrachtgever voor het project Renovatie Stuw Albert van ‘t Hartweg; legt ter inzage: Het ontwerp-projectplan “Vervangen Stuw A van ‘t Hartweg”, d.d. 20 november 2014, inhoudende renovatie stuw en aanleg van een duiker.
 
Dit ontwerpplan ligt vanaf 11 december 2014 tot en met 22 januari 2015 ter inzage op het kantoor van het hoogheemraadschap aan de Maasboulevard 123 in Rotterdam en is als bijlage toegevoegd bij deze digitale bekendmaking (zie externe bijlagen links).
 
Zienswijzen
 
Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het ontwerp van het besluit ter inzage is gelegd, schriftelijk of mondeling een zienswijze inbrengen.
Schriftelijke reacties kunnen worden ingediend bij het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Schieland en de Krimpenerwaard. Voor een mondelinge reactie kan men zich wenden tot de afdeling Integrale Plannen en Projecten.
 
Rotterdam, 1 december 2014
 
Dijkgraaf en hoogheemraden van Schieland en de Krimpenerwaard,
namens dezen,
 
M. Vink
Hoofd afdeling Watersystemen
 
Naar boven