Bekendmaking indieningstermijn aanvragen Verdeling op afroep frequentieband 450-470 MHz, Rijksinspectie Digitale Infrastructuur

19 januari 2024

RDI-EZK/8579520

De Minister van Economische Zaken en Klimaat maakt, gelet op artikel 15, eerste lid, van het Frequentiebesluit 2013, het volgende bekend:

Voor de procedure Verdeling op afroep van de 450 MHz-vergunning heb ik een aanvraag ontvangen, als bedoeld in artikel 2, eerste lid, van de Regeling verdeling op afroep.

Met deze bekendmaking van de ontvangst van een aanvraag, vangt de indieningstermijn voor overige aanvragen voor de 450 MHz-vergunning aan. Partijen die ook deze vergunning willen verwerven in de frequentieband 450-470 MHz, dienen binnen zes weken na de publicatie van deze bekendmaking een aanvraag hiervoor in te dienen via het daartoe strekkende aanvraagformulier dat op de website van de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur staat vermeld.

Voor de voorschriften en beperkingen die aan de vergunning voor het gebruik van deze frequentieband worden verbonden, wordt verwezen naar de Staatscourant 2024, nr. 866.

De Minister van Economische Zaken en Klimaat, namens deze, M.J. Tjoelker Manager Bedrijfsnetwerken Rijksinspectie Digitale Infrastructuur

Naar boven