Omgevingsvergunning voor flora- en fauna-activiteit voor onderzoek aan beschermde soorten: Pilotproject bruinvissen zenderen in Nederland, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Minister voor Natuur en Stikstof heeft een omgevingsvergunning gegeven voor onderzoek aan beschermde soorten: Pilotproject bruinvissen zenderen in Nederland. De vergunning is voor een flora- en fauna-activiteit.

Besluit

De Minister ontving op 1 februari 2024 een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor een omgevingsvergunning voor onderzoek aan beschermde soorten voor het Pilotproject bruinvissen zenderen in Nederland. De Minister heeft besloten de vergunning te geven. Houdt de vergunninghouder zich aan de voorwaarden van de vergunning? Dan mogen bruinvissen opzettelijk gevangen en verstoord worden. Hierbij mogen netten gebruikt worden die qua werking en gebruik niet-selectief zijn.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Kijk dan op www.rvo.nl/beschermde-dieren-en-planten voor meer informatie. Chat met ons op www.rvo.nl/contact. Of bel ons op: 088 042 42 42 (lokaal tarief).

Naar boven