Ontbindingen huwelijk

Bij beschikking van de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen d.d. 11 december 2023 werd de echtscheiding uitgesproken tussen Istvánné Csordás, wonende te Delfzijl en István Csordás, wonende te Alsónémedi (Hongarije). Bij mr. J. van Dijk, advocaat van Staal van Dijk Advocaten, gevestigd aan de Venne 102 (9671 EW) te Winschoten, kan een afschrift van de beschikking worden verkregen.

Bij beschikking van de Rechtbank Den Haag d.d. 18 april 2024 is de echtscheiding uitgesproken tussen mevrouw Ahlam Bouhamed, wonende te ’s-Gravenhage en meneer Aimad Ahauari, wonende te België.

Bij beschikking van de Rechtbank Noord-Nederland d.d. 22 april 2024 met kenmerk C/17/192716 FA RK 23-2552, is de echtscheiding uitgesproken tussen de heer Eyad Nachawati, wonende te Leeuwarden, en mevrouw Anwar Mohamedhasan Ali Halikah, zonder bekende vaste woon- of verblijfplaats in Nederland en daarbuiten. Partijen zijn op 14 april 2009 met elkaar in het huwelijk getreden te Saoedi-Arabië.

Bij beschikking van de Rechtbank te Midden-Nederland d.d. 25 maart 2024 is de echtscheiding uitgesproken tussen mevrouw Nia Valentinova Ilieva en de heer Stephen Andrew Wright, beide wonende te Almere.

Bij beschikking van de Rechtbank Limburg, locatie Roermondd.d. 10 april 2024 is de echtscheiding uitgesproken tussen mevrouw Majd Aldohni, wonende te Venlo en de heer Mohammad Faez Al Brinjikji, wonende op een onbekend adres.

Naar boven