Register beroepsbeoefenaren individuele gezondheidszorg (BIG-register)

2024/048 Op grond van de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (Wet BIG) registreert het BIG-register apothekers, artsen, fysiotherapeuten, gezondheidszorgpsychologen, klinisch technologen, orthopedagogen-generalist, physician assistants, psychotherapeuten, tandartsen, verloskundigen en verpleegkundigen. Alleen wie in het register is ingeschreven, heeft het recht de door de wet beschermde titel te voeren.

Een overzicht van opgelegde maatregelen of bevelen is in te zien op www.bigregister.nl (onder Maatregelen Wet BIG) of op te vragen via info@bigregister.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met de BIG-informatielijn: 070 3406600.

Schorsing als voorlopige voorziening

Het BIG-register heeft bij de inschrijving van onderstaande zorgverlener aangetekend dat de inschrijving bij wijze van voorlopige voorziening geschorst is. Deze maatregel blijft van kracht totdat de beslissing tot doorhaling van de inschrijving onherroepelijk is geworden of in hoger beroep is vernietigd. Tegen deze beslissing tot doorhaling van de inschrijving kan een rechtsmiddel worden ingesteld.

Naam en voorletters

Caerteling, N.

Laatst bekende woonplaats

Bemmel

Beroep

Verpleegkundige

BIG-nummer

59915587130

Begindatum maatregel

16 april 2024

Reden maatregel

Misbruik van opiumwetmiddelen

Naar boven