Kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning flora- en fauna- activiteit voor bezit en vervoer van een bever, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Minister voor Natuur en Stikstof ontving op 16 april 2024 een aanvraag voor een omgevingsvergunning flora- en fauna-activiteit. De vergunning is aangevraagd voor bezit en vervoer van een bever (Castor fiber).

Waarom publiceren we dit bericht?

Heeft een activiteit mogelijk negatieve effecten op flora en/of fauna? Dan wordt er een omgevingsvergunning flora- en fauna-activiteit aangevraagd bij de Minister voor Natuur en Stikstof. Met dit bericht laat zij weten dat zij deze aanvraag heeft ontvangen.

Wanneer besluit de Minister over de vergunningsaanvraag?

De Minister heeft de vergunningsaanvraag ontvangen op 16 april 2024. Als zij een besluit neemt over de aanvraag, publiceert de Minister een nieuw bericht. Hierin leest u of u op het besluit kunt reageren en hoe u dit doet. U kunt nu nog niet reageren.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Kijk dan op www.rvo.nl/beschermde-dieren-en-planten voor meer informatie. Chat met ons op www.rvo.nl/contact. Of bel ons op: 088 042 47 47 (lokaal tarief).

Naar boven