KENNISGEVING BESLUIT WATERWET, Varo Energy Tankstorage B.V., terminal Geertruidenberg

Logo Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het voornemen om een watervergunning te verlenen aan Varo Energy Tankstorage B.V., terminal Geertruidenberg.

De aanvraag betreft een aanpassing van de hemelwateropvang en aanpassing van het lozingsdebiet van het hemelwater op de locatie Varo Energy Tankstorage B.V. gelegen aan de Centraleweg 42 in Geertruidenberg in de Donge, ter hoogte van kilometer 4.45, linkerzijde.

Terinzagelegging

De beschikking met bijbehorende stukken liggen van 22 april 2024 tot en met 3 juni 2024 ter inzage. Na telefonische afspraak kunnen de stukken worden ingezien bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Directie Netwerkontwikkeling, afdeling Vergunningverlening, Magistratenlaan 82 te ’s-Hertogenbosch. Het is mogelijk de stukken digitaal te ontvangen. Neem hiervoor contact op met de afdeling Vergunningverlening, telefonisch bereikbaar onder nummer 088-7974880.

Bent u het niet eens met dit besluit?

Dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht beroep indienen bij de bestuursrechter. Met deze procedure legt u de zaak aan de rechter voor om te bepalen of Rijkswaterstaat het juiste besluit heeft genomen. U kunt geen beroep instellen als u geen zienswijze op het ontwerpbesluit heeft ingebracht en geen belanghebbende (rechts)persoon bent bij het besluit.

Hoe dient u beroep in?

Om in beroep te gaan bij de bestuursrechter moet u binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen. U kunt uw beroepschrift sturen naar de rechtbank in het gebied waar u woont. Indien u niet zelf, maar namens een bedrijf of organisatie een beroepschrift indient dan kunt u het beroepschrift sturen naar de rechtbank in het gebied waar het bedrijf of de organisatie is ingeschreven.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

namens deze,

Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland,

Dhr. P.A.M. Smeets

 

Naar boven