AANKONDIGING

Bij exploot van 15 april 2024, heb ik Rajshri Baldew belastingdeurwaarder te Den Haag, kantoorhoudende aldaar aan Prinses Beatrixlaan 512, op verzoek van de Ontvanger van de Belastingdienst Kennis-en Expertisecentrum Buitenland, Kloosterweg 22, 6412 CN Heerlen, in deze mede domicilie kiezende en kantoorhoudende op het kantoor van mij belastingdeurwaarder.

BETEKEND

Op grond van artikel 8 lid 2 Invorderingswet 1990 aan het parket van de ambtenaar van het Openbaar Ministerie bij de rechtbank Den Haag, ten name van

 

Aspen Agency Ltd

die is opgehouden te bestaan of waarvan wordt vermoed te hebben opgehouden te bestaaan.

De voorlopige aanslag en evt Beschikking(en) Vennootschapsbelasting, tijdvak 01-01-2024 t/m 31-12-2024 met dagtekening 27 januari 2024.

 

De laatste bestuurders, aandeelhouders of vereffenaars van de belastingschuldige kunnen een kopie van de belastingaanslag en nadere toelichting krijgen op mijn kantoor: Den Haag, Prinses Beatrixlaan 512. Dat kan door een afspraak te maken via telefoonnummer 088-152 00 00.

Bezwaar maken

Tegen deze belastingaanslag kan bezwaar worden gemaakt. In dat geval moet binnen 6 weken na bekendmaking van deze belastingaanslag een bezwaarschrift worden ingediend bij de inspecteur, Belastingdienst/ Kennis- en Expertisecentrum Buitenland, (Postbus 100, 6400AC Heerlen). Het bezwaarschrift is op tijd als het binnen 6 weken per post is bezorgd en de Belastingdienst het niet later dan 1 week na afloop van deze termijn heeft ontvangen. In het bezwaarschrift moeten de redenen van het bezwaar worden vermeld. Ik wijs u erop dat de Inspecteur beoordeelt of u bezwaar kunt maken. U kunt op dat punt aan deze publicatie geen rechten ontlenen.

De Deurwaarder

Rajshri Baldew

 

Naar boven