Besluit van de directeur Communicatie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat van 26 maart 2024, tot wijziging van het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor de directie Communicatie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat 2019 in verband met indexatie van bedragen

De directeur Communicatie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat,

Gelet op artikel 19 van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging EZK 2019;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor de directie Communicatie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat 2019 wordt als volgt gewijzigd:

In artikel 3, eerste lid, wordt 50.000 vervangen door: 100.000.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van 1 januari 2024. Indien de Staatscourant waarin dit besluit wordt geplaatst, wordt uitgegeven na 31 december 2023, treedt het in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst, en werkt het terug tot en met 1 januari 2024.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

's-Gravenhage, 26 maart 2024

De directeur Communicatie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, E.J. Den Hoedt

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Economische Zaken en Klimaat, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK Den Haag.

TOELICHTING

De gemeenschappelijke bestuursraad EZK/LNV is op 6 november 2023 akkoord gegaan met een actualisatie van het Kader voor financiële mandatering van de kerndepartementen EZK/LNV.

De actualisatie houdt in dat de bedragen die in de ondermandaatbesluiten zijn opgenomen, worden verdubbeld. Dit wijzigingsbesluit voorziet daarin.

De directeur Communicatie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, E.J. Den Hoedt

Naar boven