Melding voorgenomen concentratie Royal A-ware en Noordhoek, Autoriteit Consument en Markt

Zaaknummer ACM/22/179261

Op 12 juli 2022 heeft de Autoriteit Consument en Markt een melding ontvangen van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin staat dat:

Koninklijke A-ware Food Group B.V., via haar dochteronderneming A-ware Cheese, Kaashandel Noordhoek V.O.F., via haar vennoten Tijmen Koelewijn B2B B.V. en Noordhoek Kaas B2B B.V., wil overnemen.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Royal A-ware: Royal A-ware is een Nederlands bedrijf dat actief is als producent en dienstverlener in de food & agri sector. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren, veredelen en verhandelen van kaas, dagverse zuivel en andere foodproducten. Daarnaast is Royal A-ware actief als transporteur van met name agrarische producten, veevoer, meel en zuivel.

  • Noordhoek: Noordhoek houdt zich bezig met het verwerken en raspen van kaas. Noordhoek richt zich daarbij voornamelijk op het verwerken van kaas tot geraspte kaas bestemd voor de Food Service en Food Industry.

Wilt u reageren? Dat kan alleen als u belanghebbende bent. Uw reactie moet binnen zeven dagen na de publicatiedatum van deze mededeling, onder vermelding van zaaknummer ACM/22/179261 zijn ontvangen bij:

Autoriteit Consument en Markt

Directie Mededinging

Postbus 16326

2500 BH DEN HAAG

telefax: (070) 722 2355

Autoriteit Consument en Markt, voor deze, R. de Rooij Teammanager Directie Mededinging

Naar boven