[Besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder]

Logo Nunspeet

G E M E E N T E N U N S P E E T

 

Met ingang van woensdag 28 oktober 2020 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het besluit om een hogere grenswaarde te verlenen voor 6 grondgebonden woningen ter plaatse van Plesmanlaan 14 in Nunspeet. Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit.

Benadrukt wordt dat het recht van beroep alleen toekomt aan degene die een rechtstreeks betrokken belang heeft en bovendien gebruik heeft gemaakt van zijn recht een zienswijze in te brengen. Belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht tegen het ontwerpbesluit kunnen eveneens beroep instellen.

Beroep kan worden ingesteld door een beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, telefoonnummer (070) 426 44 26. Het beroepschrift moet binnen zes weken met ingang van de dag na de dag waarop de beschikking ter inzage is gelegd bij de Raad van State zijn ontvangen. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten:

 

  • 1.

    uw naam en adres;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit en

  • 4.

    de gronden van het beroepschrift.

    Daarnaast moet u een afschrift van dit besluit bijvoegen.

    Voor vragen over dit besluit of de procedure kunt u contact opnemen met de heer Van Liempt van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting via doorkiesnummer (0341) 25 9911.

Naar boven