Gemeente Ermelo - ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure - aanleggen van een voetpad met brug bij landgoed Oud Groevenbeek - Putterweg, ongenummerd

Logo Ermelo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ermelo maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen:

  • -

    Putterweg ongenummerd (nabij nummer 230) te Ermelo (Postcode 3851 VG) voor het aanleggen van een voetpad met brug bij landgoed Oud Groevenbeek. Het gaat hier om een uitgebreide procedure in verband met de op grond van de Natuurbeschermingswet geldende regelgeving. Bij besluit van 11 september 2020 heeft het college van Gedeputeerde Staten van Gelderland een (ontwerp) verklaring van geen bedenkingen afgegeven voor de uitvoering van het ter plaatse aan te leggen voetpad.

De ontwerpomgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

  • -

    het (ver)bouwen van een bouwwerk (brug);

  • -

    het aanleggen of veranderen van een weg;

  • -

    het uitvoeren van een activiteit met betrekking tot gebiedsbescherming (Natuurbeschermingswet).

Wij zijn voornemens de vergunning te verlenen voor bovenstaande activiteiten.

Procedure en zienswijzen

Deze omgevingsvergunning wordt voorbereid volgens de uitgebreide procedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 Awb.. De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 1 oktober 2020 gedurende 6 weken ter inzage bij de gemeente Ermelo. Gedurende deze periode kan een ieder bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Ermelo, postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar maken. Voor het indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de gemeente Ermelo, telefoon 0341 56 72 32.

Ermelo, 30 september 2020

Naar boven