Ontwerp bestemmingsplan Landelijk Gebied – Loosbraak ong.

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Landelijk GebiedLoosbraak ong. met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken van vrijdag 5 juni tot en met donderdag 16 juli 2020 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Tevens is het ontwerp van het bestemmingsplan Landelijk Gebied – Loosbraak ong. elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGS000BP0032019P-ON01.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het wijzigen van het geldende bestemmingsplan Landelijk Gebied om de bouw van een extra woning toe te staan op het perceel Loosbraak ong., gelegen tegenover Loosbraak 28

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met Peter Smulders van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

De vaststelling van het bestemmingsplan zal plaatsvinden door de gemeenteraad.

Veghel 4 juni 2020

Naar boven