Besluit van de Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat van 23 april 2019, nr. IENW/BSK-2019/58100 houdende benoeming en vaststelling vergoeding leden van de Adviescommissie Demonstratie Klimaattechnologieën en -innovaties in transport

DE STAATSSECRETARIS VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

Gelet op artikel 2, eerste lid, van de Wet vergoedingen adviescolleges en commissies, artikel 4, eerste lid, van het Besluit vergoedingen adviescolleges en commissies en artikel 25, eerste lid, van de Subsidieregeling Demonstratie Klimaattechnologieën en -innovaties in transport;

BESLUIT:

Artikel 1

  • 1. Te rekenen vanaf inwerkingtreding van de Regeling tot wijziging van de Subsidieregeling Demonstratie Klimaattechnologieën en -innovaties in transport in verband met de aanvraagperiode 2019, worden voor een periode van een jaar tot lid van de Adviescommissie Demonstratie Klimaattechnologieën en -innovaties in transport benoemd:

    • a. Godfried Puts, tevens voorzitter;

    • b. Jan Anne Annema;

    • c. Jannie van Andel;

    • d. Robert van den Hoed.

Artikel 2

  • 1. Aan de voorzitter van de Adviescommissie Demonstratie Klimaattechnologieën en -innovaties in transport wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op het maximum van schaal 18 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,072.

  • 2. Aan de andere leden van de Adviescommissie Demonstratie Klimaattechnologieën en -innovaties in transport wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op het maximum van schaal 16 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,072.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

DE STAATSSECRETARIS VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, S. van Veldhoven-van der Meer

Naar boven