Weigering omgevingsvergunning gebruik paardenbak voor het opslaan van veevoer en strooisel op het perceel Kraaienestweg 1/1A te Veere (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Logo Veere

Burgemeester en wethouder van Veere maken bekend dat zij op 12 maart 2019 een omgevingsvergunning voor het opslaan van veevoer ter plaatse van de paardenbak op het perceel Kraaienestweg 1 /1A te Veere hebben geweigerd.

De aanvraag van 19 juli 2017, het weigeringsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen van 21 maart 2019 t/m 1 mei 2019 tijdens openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de Centrale Publieksbalie, Traverse 1 te Domburg.

 

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan door iedere belanghebbende tegen het besluit van burgemeester en wethouders schriftelijk beroep worden ingesteld bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht (Postbus 90006, 4800 PA Breda).

Het weigeringsbesluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij tijdens die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Het weigeringsbesluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet worden ingediend bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht (Postbus 90006, 4800 PA Breda). Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht (Postbus 90006, 4800 PA Breda).

 

Domburg, 20 maart 2019

Burgemeester en wethouders van Veere,

De secretaris, de burgemeester,

J.F.M. Steinbusch drs. R.J. van der Zwaag

Naar boven