Verkeersbesluit Mega Piratenfestijn Voorthuizen

Logo Barneveld

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Barneveld;

gelet op artikel 18 van de Wegenverkeerswet 1994 en artikel 12 van het Besluit Administratieve bepalingen inzake het Wegverkeer;

 

Overwegingen ten aanzien van het besluit

overwegende, dat op 20 april 2018 het Mega Piraten Festijn op recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen wordt gehouden;

 

dat het in het kader van de verkeersveiligheid en de bereikbaarheid van recreatiegebied Zeumeren voor de hulpdiensten noodzakelijk is om tijdens dit evenement de volgende verkeersmaatregelen te treffen:

- afsluiten voor doorgaand verkeer van de Oude Zeumerseweg vanaf de Baron van Nagellstraat met uitzondering van aanwonenden en fietsers;

- afsluiten voor doorgaand verkeer van de Zeumerseweg tussen de Elzenkamperweg en Blotekamperweg met uitzondering van aanwonenden en fietsers;

- afsluiten voor doorgaand verkeer van de Blotekamperweg tussen Zeumerseweg en Garderbroekerweg met uitzondering van aanwonenden.  

 

dat overleg gevoerd is met de politie; 

 

dat de betreffende wegen in beheer en onderhoud zijn bij de gemeente Barneveld;

 

BESLUIT

besluiten:

 

op 20 april 2018 vanaf 17.00 uur tot 21 april 2018 02.00 uur:

door het aanbrengen van afzethekken en plaatsen van bebording C01 van het RVV 1990 een tijdelijke geslotenverklaring instellen voor de:

 

  • -

    Oude Zeumerseweg vanaf de Baron van Nagellstraat met uitzondering van aanwonenden en fietsers; 

 

op 20 april 2018 van 17.00 uur tot 24.00 uur:

door het aanbrengen van afzethekken en plaatsen van bebording C01 van het RVV 1990 een tijdelijke geslotenverklaring instellen voor de:

  • -

    Zeumerseweg tussen Elzenkamperweg en Blotekamperweg met uitzondering van aanwonenden en fietsers;

  • -

    Blotekamperweg tussen Zeumerseweg en Garderbroekerweg met uitzondering van aanwonende.

     

Barneveld, 15 februari 2018

Burgemeester en wethouders

Namens deze,

G. Bouwman

afdeling Bestuur en Dienstverlening

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Verkeersbesluiten liggen ter inzage bij het Servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving in het gemeentehuis.

Belanghebbenden die het besluit om bepaalde redenen onjuist vinden, kunnen binnen zes weken na de datum van bekendmaking van dit besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Dit kan schriftelijk via Postbus 63, 3770 AB Barneveld of digitaal op www.barneveld/bezwaarmaken. Hiervoor heeft u wel uw DigiD nodig. Belanghebbenden die een bezwaarschrift hebben ingediend kunnen tevens de Voorzieningenrechter van de Rechtbank in Arnhem verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed dit vereist. Dit verzoek kan in tweevoud gericht worden aan: Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het verzoek om een voorlopige voorziening kan ook digitaal worden ingediend bij genoemde rechtbank via www.loket.rechtspraak.nl. Kijk op genoemde website voor de precieze voorwaarden. Voor het behandelen van een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

 

Naar boven