Besluit houdende wijziging samenstelling van Topteam Agro-Food, Topteam High Tech Systemen en Materialen en Topteam Tuinbouw en Uitgangsmaterialen

De Minister van Economische Zaken;

Gelet op artikel 4, tweede lid, van het Instellingsbesluit topteams in de implementatiefase topsectorenbeleid;

Besluit:

Artikel 1

Te rekenen vanaf 1 oktober 2017 wordt voor een periode van twee jaar en drie maanden tot lid van het Topteam High Tech Systemen en Materialen benoemd: de heer R.H. Valk, te Alblasserdam, tevens vertegenwoordiger vanuit het MKB.

Artikel 2

Te rekenen vanaf 1 oktober 2017 wordt voor een periode van twee jaar en drie maanden tot lid van het Topteam Agro-Food benoemd:

  • a. de heer B.C. Jansen, te Rosmalen;

  • b. mevrouw drs. M. Sonnema, te Woerden.

Artikel 3

Te rekenen vanaf 1 oktober 2017 wordt eervol ontslagen als lid van het Topteam Agro-Food:

  • a. de heer mr. dr. J.P. Hoogeveen, te Wassenaar;

  • b. de heer drs. R.P. Smith, te Terheijden.

Artikel 4

Te rekenen vanaf van 1 oktober 2017 wordt voor een periode van twee jaar en drie maanden tot lid van het Topteam Tuinbouw en Uitgangsmaterialen benoemd: mevrouw drs. M. Sonnema, te Woerden.

Artikel 5

Te rekenen vanaf 1 oktober 2017 wordt eervol ontslagen als lid van het Topteam Tuinbouw en Uitgangsmaterialen de heer mr. dr. J.P. Hoogeveen, te Wassenaar.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst en in afschrift worden gezonden aan betrokkenen en aan het Topteam Agro-Food, Topteam Tuinbouw en Uitgangsmaterialen en Topteam High Tech Systemen en Materialen.

De Minister van Economische Zaken, namens deze: B. Leeftink directeur generaal van Bedrijfsleven en Innovatie

Naar boven