Bestemmingsplan Kern Dinxperlo 2012, uitwerking Veldmate

Logo Aalten

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft op 12 september 2017 het bestemmingsplan ”Kern Dinxperlo 2012, uitwerking Veldmate” ongewijzigd vastgesteld. Dit plan maakt de bouw van één vrijstaande woning nabij Veldmate 19 in Dinxperlo mogelijk.

Inzien

Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.UP00003-VG01) of via onze website www.aalten.nl onder Inwoners/Bekendmakingen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor (Hofstraat 8 Aalten).

Beroep

Tegen het ontwerp van het plan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht en er zijn geen wijzi­gingen in het plan aangebracht. Daarom kan alleen een belang­hebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij het college van B&W naar voren te brengen, gedurende de beroepstermijn beroep instellen. De beroepstermijn is van 29 september 2017 tot en met 9 november 2017. Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de heer Van der Hoogte via ons Klant Contact Centrum, telefoon (0543) 49 33 33. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@aalten.nl.

Naar boven