Ontwerpbestemmingsplan‘B-Four Agro aan de Heemtweg 5 te Warmenhuizen’, gemeente Schagen

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘B-Four Agro aan de Heemtweg 5 te Warmenhuizen’, ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is opgesteld in het kader van de gewenste uitbreiding van B-Four Agro, een agrarisch bedrijf dat zich wil door ontwikkelen naar een hightech en innovatief agrarisch gelieerd bedrijf waarbij gewassen in cellen en kassen op water worden geteeld. Het bestemmingsplan bestaat uit regels, een verbeelding (plankaart) en een toelichting met bijlagen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 28 juni 2017 gedurende zes weken tijdens werkdagen ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Laan 19 in Schagen. De stukken zijn daarnaast digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0441.BPLGHBFOURAGRO-ON01.

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://schagen.gemeentedocumenten.nl/Bestemmingsplannen//NL.IMRO.0441.BPLGHBFOURAGRO-ON01.

Zienswijze

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn schriftelijk (bij voorkeur) of mondeling zienswijzen naar voren brengen omtrent het ontwerp. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Schagen, postbus 8, 1740 AA Schagen. Tenslotte is het mogelijk een mondelinge zienswijze in te dienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de Afdeling Ruimte, tel. 0224-210 214. Anonieme reacties en reacties via e-mail laten we buiten behandeling.

Schagen, 27 juni 2017

Naar boven