Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning wijzigen bestaande milieuvergunning en handelen met gevolg voor beschermde natuurgebeiden op de locatie Schuwacht 316 en 320 te Krimpen aan de Lek

Logo Krimpenerwaard

 

Burgemeester en wethouders van gemeente Krimpenerwaard maken bekend dat zij voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het onderdeel milieu en handelen met gevolg voor beschermde natuurgebieden op de locatie Schuwacht 316 en 320 te Krimpen aan de Lek

 

 

De ontwerp-omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage vanaf woensdag 18 januari 2017 voor een periode van zes weken (tot en met dinsdag 28 februari 2017) in de hoofdvestiging in Stolwijk (Dorpsplein 8). Indien u de stukken wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw A. de Boer van de afdeling Vergunning, toezicht en handhaving (via telefoonnummer 14 0182). U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning en bijbehorende stukken ook inzien via de website van de gemeente.

 

 

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder tegen voornoemde ontwerp-omgevingsvergunning schriftelijk zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

 

Stolwijk, 17 januari 2017

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard,

Naar boven