Kennisgeving ondertekening exploitatieovereenkomst t.b.v. 4 windturbines op bedrijventerrein Spinder

Logo Tilburg

 

Op grond van artikel 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) wordt bekendgemaakt dat het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tilburg op 21 maart 2017  een overeenkomst heeft gesloten met Stichting Midden-Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij voor Energie en Duurzaamheid en met Spinderwind B.V. Het gaat om een overeenkomst over grondexploitatie, als bedoeld in artikel 6.24 Wro. Het doel van deze overeenkomst is dat de bouw van 4 windturbines op bedrijventerrein Spinder op zodanige wijze ten uitvoer gelegd kan worden, dat het kostenverhaal in verband met deze ontwikkeling en realisering naar maatstaven van de Wro anderszins is verzekerd.

Het plangebied omvat grosso modo bedrijventerrein Spinder te Tilburg Noord.

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van de exploitatieovereenkomst ligt gedurende een periode van zes weken, te weten van maandag 27 maart tot en met maandag 8 mei 2017, voor iedereen ter inzage in de Stadswinkel Centrum, Stadhuisplein 128 (ingang naast het Paleis), geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op dinsdag en donderdag van 8.00 tot 20.00 uur. Hebt u vragen over de overeenkomst, maak dan een afspraak via www.tilburg.nl of bel 14 013. Let op: de stadswinkel verhuist op donderdag 4 mei naar Stadskantoor 6, Spoorlaan 181, 5038 CB te Tilburg.

Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de exploitatieovereenkomst kunnen geen zienswijzen worden ingediend.

 

Tilburg, 24 maart 2017

 

Het college,

 

M.J.M. Meijs mr. P.G.A. Noordanus

de gemeentesecretaris de burgemeester

Naar boven