Ontwerpbestemmingsplan ‘Brand 14, Zeeland’

Logo Landerd

Burgemeester en wethouders van Landerd maken bekend dat u het ontwerpbestemmingsplan ‘Brand 14, Zeeland’ kunt bekijken. Hieronder leest u waar het plan overgaat, waar en wanneer u het kunt bekijken en hoe u erop kunt reageren.

Waar gaat het plan over?

Het plan is gemaakt voor een woningsplitsing van de beeldbepalende woonboerderij aan het adres Brand 14 in Zeeland. Op die manier wordt bewoning door twee gezinnen toegestaan. Ook wordt het maximaal aantal toegestane vierkante meters aan bijgebouwen verhoogd van 80 m² (voor de voorheen aanwezige enkele woning) naar 400 m² (voor de twee woningen tezamen).

Waar en wanneer kunt u het plan bekijken ?

U kunt het ontwerpbestemmingsplan van zaterdag 25 maart 2017 tot en met vrijdag 5 mei 2017 bekijken. De stukken liggen gedurende openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis.

U kunt het plan ook bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is te vinden met het volgende planidentificatienummer: NL.IMRO.1685.bpBrand14Zeeland-ON01. De bronbestanden zijn digitaal beschikbaar via http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/Landerd/RO-online/2008/NL.IMRO.1685.bpBrand14Zeeland-ON01.

Hoe kunt u reageren ?

U kunt van zaterdag 25 maart 2017 tot en met vrijdag 5 mei 2017 schriftelijk of mondeling reageren op het ontwerpbestemmingsplan. U kunt uw schriftelijke reactie sturen naar de gemeenteraad van Landerd, postbus 35, 5410 AA Zeeland (een reactie per e-mail is niet mogelijk). Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de heer S. Verwaaijen.

Waar kunt u met vragen terecht?

Voor een toelichting op of vragen over het plan kunt u contact opnemen met de heer S. Verwaaijen (telefoonnummer 0486 – 458 149 of via e-mail stijn.verwaaijen@landerd.nl).

Naar boven