Verkeersbesluit instelling blauwe zone centrum Heerde

Logo Heerde

Het college van Heerde maakt op grond van artikel 3:42 van de Awb bekend dat zij op 23 september 2016 heeft besloten de blauwe zone in het centrum van Heerde uit te breiden tot aan de Marktstraat.

De aard en omvang van de maatregel

Het instellen van een blauwe zone in het centrum van Heerde bestaat uit het plaatsen van een bord E10 (parkeerschijfzone) en een bord E11 (einde parkeerschijfzone) van bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeersteken 1990 en het aanbrengen van een blauwe streep ter hoogte van de parkeervakken.

Besluit

De parkeerschijfzone met een tijdsduur van maximaal 2 uur op de Dorpsstraat in Heerde uit te breiden tot aan de Marktstraat, door het plaatsten van een bord E10 (parkeerschijfzone) en een bord E11 (einde parkeerschijfzone) van bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990.

Bezwaar

Iedereen wiens belang rechtstreeks is betrokken bij dit verkeersbesluit kan tegen dit besluit, binnen zes weken na deze bekendmaking, bezwaar maken door een met reden omkleed bezwaarschrift in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders. Dit bezwaarschrift kan worden toegezonden aan de Gemeente Heerde, Postbus 175, 8180 AD Heerde.

 

25 oktober 2016,

Het college van Heerde,

W.R.J.M. Pijnenburg–Adriaenssen,

burgemeester

B. van Zuthem,

Gemeentesecretaris

Naar boven