Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan herontwikkeling voormalig gemeentehuis Meijel, Meijel, Peel en Maas

Logo Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan herontwikkeling voormalig gemeentehuis Meijel op 13 september 2016 gewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

 

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied. Het plangebied van het bestemmingsplan ligt aan het Raadhuisplein 1 te Meijel. Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een bruin café/stadscafé/eetcafé, logies en een bedrijfswoning in het voormalige gemeentehuis Meijel mogelijk. De serre/binnentuin die in eerder gepland was aan de achterzijde van het pand is vervallen.

Inzien bestemmingsplan

 

Iedereen kan het vastgestelde bestemmingsplan, het raadsbesluit en de onderliggende stukken inzien van 29 september 2016 tot en met 10 november 2016 . Het bestemmingsplan en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

 

 

  • 1.

    Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN nummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.1894.BPL0100-VG01

  • 2.

    Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl (inwoners - actueel - bekendmakingen)

  • 3.

    Een papieren versie van het bestemmingsplan ligt in het gemeentehuis, bij de publieksbalie ter inzage.

 

 

Beroepstermijn bestemmingsplan De beroepstermijn loopt van 30 september 2016 tot en met 10 november 2016.

 

Beroep instellen

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontwerpbesluit hogere grenswaarde hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze kenbaar te maken, kunnen gedurende de genoemde termijn beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan en/of het hogere grenswaardebesluit. Belanghebbenden kunnen ook beroep instellen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht. Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het is ook mogelijk om digitaal beroep in te stellen via het digitaal loket van deze instantie. Kijk op https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ voor meer informatie.

Verzoek om voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, via (070) 4264426.

 

 

Panningen, 28 september 2016

Naar boven