Melding van een voorgenomen concentratie

Zaaknummer: 6803/Leliezorg−Zorggroep Rijnmond

  • 1. Op 23 oktober 2009 heeft de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit een melding ontvangen van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin is medegedeeld dat Stichting Leliezorg (hierna: Leliezorg) en Stichting Protestants Christelijke Zorggroep Rijnmond (hierna: Zorggroep Rijnmond) voornemens zijn te fuseren.

  • 2. Volgens de melding zijn de activiteiten van de betrokken ondernemingen (of, voor zover van belang, van de groep waarvan zij deel uitmaken):

    • voor Leliezorg: Besturend orgaan van Stichting Agathos Thuiszorg, Curadomi Stichting voor Thuiszorg en Stichting PGB Comfort, die Thuiszorg (persoonlijk verzorging, verpleging, hulp bij het huishouden, begeleiding, 24-uurszorg, zorgboerderij) en ondersteuning van cliënten bij PGB administratie bieden;

    • voor Zorggroep Rijnmond: Verzorgen van dagactiviteiten en het bieden van Verpleeghuis-, Verzorgingshuis- en Thuiszorg (huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling thuis).

  • 3. Belanghebbenden die opmerkingen wensen te maken over deze voorgenomen concentratie wordt verzocht deze schriftelijk kenbaar te maken aan de Nederlandse Mededingingsautoriteit. Opmerkingen dienen uiterlijk 7 dagen na publicatie van deze mededeling op onderstaand adres te zijn ontvangen onder vermelding van bovenstaand zaaknummer.

Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa)

Directie Mededinging

Postbus 16326

2500 BH Den Haag

telefoon: (070) 330 3330

telefax: (070) 330 3370

De Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit,

namens deze:

Plv. Clustermanager Zorg, Directie Mededinging,

M.M. van Kordelaar.

Naar boven