Kennisgeving besluit Omgevingswet, Groeve Swelsen te Brunssum, zaaknummer Z2024-00000453

Gedeputeerde Staten van Limburg geven er kennis van een besluit te hebben genomen van een verzoek om wijziging van het minimaal verplichte aanvultempo van fase 1 van de gewijzigde ontgrondingsvergunning bij besluit d.d. 11 mei 2023 met kenmerk DOC-00396804, zaaknummer 2022-035784.

Locatie: Groeve Swelsen te Brunssum

Zaaknummer: Z2024-00000453

Inzage

Het definitief besluit en de bijbehorende stukken liggen, na de dag waarop elektronisch van het besluit is kennisgegeven, gedurende zes weken ter inzage in het Gouvernement, Limburglaan 10 te Maastricht.

Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken, tel. +31 (0)43 389 99 99.

Het besluit kunt u op deze pagina aan de linkerzijde inzien.

Bezwaar

Als dit besluit uw belang rechtstreeks raakt en u het met de inhoud van dit besluit niet eens bent, kunt u bezwaar maken. U moet dan binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden een bezwaarschrift indienen. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht alsmede de redenen van het bezwaar (motivering). Het bezwaarschrift moet worden gericht aan: Gedeputeerde Staten van Limburg, Algehele Juridische Zaken, team Rechtsbescherming, Postbus 5700, 6202 MA Maastricht. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.limburg.nl. Naast het indienen van uw bezwaarschrift per post is ook de elektronische weg opengesteld. U dient dan gebruik te maken van een daartoe ontwikkeld webformulier. Aan het webformulier is een DigiD-module (voor particulieren) dan wel eHerkenning-module (voor ondernemers en organisaties, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel) gekoppeld zodat u het bezwaarschrift digitaal kunt ondertekenen. Op deze wijze wordt onder andere gewaarborgd dat het elektronisch verkeer op een betrouwbare en vertrouwelijke manier plaatsvindt. De webformulieren zijn geplaatst op de website van de Provincie Limburg en te raadplegen via www.limburg.nl/loket/producten-diensten/@606/bezwaar-beslissing/ onder ‘Hoe dient u uw bezwaar in?’

Informatie

Vergunningen, Toezicht en Handhaving, tel. +31 (0)43 389 99 99.

 

Naar boven