Bekendmaking aanvraag ontvangen en opslaan van afvalstoffen op de Driemolensweg 17 in Lexmond

Het college van gedeputeerde staten van de provincie Utrecht heeft op 22 maart 2024 een aanvraag ontvangen van Kanola B.V. te Lexmond voor een omgevingsvergunning. Deze aanvraag gaat over de ontvangst van afvalstoffen zijnde plantaardige en dierlijke vetten en de opslag hiervan in bovengrondse tanks, op de locatie Driemolensweg 17 in Lexmond. Het gaat om een activiteit zoals beschreven in paragraaf 3.5.11 van het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal)

Voorbereidingsprocedure

De aanvraag heeft zaakkenmerk: Z/24/1116222. Voor deze aanvraag geldt de reguliere voorbereidingsprocedure.

Geen bezwaar

Tegen deze aanvraag kan geen bezwaar worden ingediend. Dit kan pas nadat een besluit op de aanvraag is genomen. Wij nemen binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag een besluit. Als wij voor het nemen van het besluit instemming nodig hebben van een andere overheidsinstantie, dan nemen wij binnen 12 weken een besluit. Deze termijn kunnen wij met zes weken verlengen.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030 – 702 3300 of info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaakkenmerk. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

Naar boven