Ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Donkereweg 6 A te Heerhugowaard (Flora- en fauna-activiteit)

De Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (OD NHN) heeft namens Provincie Noord-Holland op 18 april 2024 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen. Het gaat over het afschieten van houtduiven ter voorkoming van schade aan groentegewassen gelegen aan Donkereweg 6 A te Heerhugowaard. De aanvraag is geregistreerd onder kenmerk OMG-030502/DMS452742.

De aanvraag betreft de activiteit(en):

  • 1.

    · Flora- en fauna-activiteit

Procedure

De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de OD NHN namens de provincie een besluit. De termijn voor het behandelen van de aanvraag is 8 weken en kan worden opgeschort als er aanvullende gegevens nodig blijken te zijn. De termijn kan eventueel ook één keer worden verlengd met 6 weken.

U kunt nu geen bezwaar maken. Als de vergunning wordt verleend of geweigerd, publiceren wij een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u het besluit bekijken en bezwaar maken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de OD NHN, via postbus@odnhn.nl of telefoonnummer 088-102 13 00. Wij verzoeken u hierbij het zaaknummer OMG-030502/DMS452742te vermelden.

Naar boven