Ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Kalverpolder 1in de gemeente Zaanstad (Natura 2000-activiteit)

De Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (OD NHN) heeft namens Provincie Noord-Holland op 9 april 2024 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen. Het gaat over het graven van petgaten met lokaal hergebruik van de ontgraven grond. gelegen aan Kalverpolder 1 in de gemeente Zaanstad. De aanvraag is geregistreerd onder kenmerk OMG-029979/DMS450520.

De aanvraag betreft de activiteit(en):

  • 1.

    · Natura 2000-activiteit

Procedure uitgebreid

De aanvraag zal worden behandeld volgens de uitgebreide procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de OD NHN namens de provincie een besluit. De termijn voor het behandelen van de aanvraag is zes maanden en kan worden opgeschort als er aanvullende gegevens nodig blijken te zijn. De termijn kan eventueel ook één keer worden verlengd met zes weken.

U kunt nu geen bezwaar maken. Tussentijds zal er een ontwerpbesluit worden opgesteld. Het ontwerpbesluit en de aanvraag zal voor een periode van zes weken digitaal ter inzage worden gelegd. Hiervan publiceren wij een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het ontwerpbesluit bekijken en een zienswijze indienen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de OD NHN, via postbus@odnhn.nl of telefoonnummer 088-102 13 00. Wij verzoeken u hierbij het zaaknummer OMG-029979/DMS450520te vermelden.

Naar boven