Kennisgeving beschikking omgevingsvergunning, Kievitsweg 123 te Ridderkerk

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden geeft namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland kennis van het besluit om een omgevingsvergunning als bedoeld in de Omgevingswet te verlenen. De aanvraag betreft het uitvoeren van drie boringen op de locatie Kievitsweg 123, 2983 AD te Ridderkerk.

De beschikking ziet op de volgende activiteit(en): een activiteit als bedoeld in artikel 5.4 van de Omgevingswet (omgevingsverordening).

Bezwaar

De verzenddatum van de beschikking is 22 april 2024. Een belanghebbende kan tot en met 3 juni 2024 een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. het Awb secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag, met vermelding van het zaaknummer 01095938. Het is ook mogelijk digitaal bezwaar te maken, raadpleeg daarvoor de website van de provincie Zuid-Holland.

Aan de behandeling van een bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.

Bij een spoedeisend belang kan een belanghebbende tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Het is ook mogelijk om een verzoek om voorlopige voorziening digitaal in te dienen via het Digitaal loket (https://loket.rechtspraak.nl).

Voor de behandeling van een verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

Naar boven