Kennisgeving Omgevingswet

Het college van Gedeputeerde Staten van Flevoland maakt bekend dat zij een vergunning voor de ontgrondingenactiviteit in Lelystad hebben verleend voor:

 

Omschrijving : voor het wijzigen van de omvang en de uitvoeringstermijn van de vergunning voor het uitvoeren van enkele graafwerkzaamheden

Aanvrager : Staatsbosbeheer

Locatie : Oostvaardersplassen in Lelystad

Verzenddatum : 23-4-2024

 

Ter inzage

Het besluit, de aanvraag en bijbehorende gegevens zijn vanaf woensdag 24-4-2024 voor iedereen in te zien op de website www.officielebekendmakingen.nl. Daarnaast zijn het besluit, de aanvraag en de bijbehorende gegevens tijdens een periode van zes weken voor iedereen in te zien in het te zien in het gemeentehuis van Lelystad, Stadhuisplein 2 in Lelystad. Hiervoor kunt u een afspraak maken via gemeente@lelystad.nl of telefoonnummer: 140320.

 

Bezwaar

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag waarop vier weken zijn verstreken sinds de dag van bekendmaking. Vanaf de dag van ter inzage legging kunnen belanghebbenden binnen zes weken bezwaar maken.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en ten minste naam en adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de reden waarom u het niet eens bent met het besluit bevatten. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van Gedeputeerde Staten van Flevoland, Bezwarencommissie, Postbus 55, 8200 AB Lelystad.

 

Voorlopige voorziening

Als de onmiddellijke uitvoering van dit besluit onherstelbare gevolgen met zich meebrengt, kunt u daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. In het verzoek moet worden aangegeven waarom sprake is van een spoedeisend belang.

Aan het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden. Meer informatie en uitleg over het indienen van een voorlopige voorziening kunt u vinden op www.rechtspraak.nl

 

Vragen

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek via telefoonnummer: 088 – 63 33 000 of e-mail: info@ofgv.nl.

Kenmerk: Z2024-003510

Naar boven