Aanvraag vergunning voor het tijdelijk aanbrengen van camera's aan de brug ten behoeve van het kunnen meten van microplastics in het oppervlaktewater in de gemeente Purmerend in de provinciale weg N243 vanaf 14.5 t/m 14.5, ingekomen 14 maart 2024, zaaknummer 2225033

Provincie Noord-Holland heeft een aanvraag voor een vergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het tijdelijk aanbrengen van camera's aan de brug ten behoeve van het kunnen meten van microplastics in het oppervlaktewater in de gemeente Purmerend in de provinciale weg N243 vanaf 14.5 t/m 14.5.

De aanvraag is geregistreerd onder kenmerk: 2225033.

 

Wanneer neemt provincie Noord-Holland een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Waarschijnlijk neemt provincie Noord-Holland voor 9 mei 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als provincie Noord-Holland van plan is de vergunning te verlenen, publiceert provincie Noord-Holland daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die provincie Noord-Holland van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

 

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

Hiervoor kunt u contact opnemen met provincie Noord-Holland. Dit kan via telefoonnummer 0800 - 020 06 00. Bezoek voor de openingstijden van provincie Noord-Holland de website 'www.noord-holland.nl'.

Naar boven