Omgevingsvergunning voor het uitvoeren van een gestuurde combi-boring voor datakabels, een waterleiding, een rioolpersleiding en elektrakabels langs de N207 ter hoogte van hmp 29.3 en 29.5 te Boskoop (2214)

De provincie Zuid-Holland heeft een omgevingsvergunning verleend. De provincie Zuid-Holland geeft hiermee toestemming voor het uitvoeren van een gestuurde combi-boring voor datakabels, een waterleiding, een rioolpersleiding en elektrakabels langs de N207 ter hoogte van hmp 29.3 en 29.5 te Boskoop.

Waarom publiceert de provincie Zuid-Holland dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de provincie Zuid-Holland aangevraagd om toestemming te krijgen om een activiteit uit te mogen voeren. Met dit bericht laat de provincie u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de omgevingsvergunning?

U kunt de provincie Zuid-Holland tot 09-05-2024 laten weten dat u het niet eens bent met de omgevingsvergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de omgevingsvergunning tegen uw belangen ingaat. Bezwaar maken kan op twee manieren:

  • U kunt online een bezwaarschrift indienen via www.zuid-holland.nl/online-regelen/bezwaar/@8075/bezwaar-beslissing.

  • U kunt een brief met vermelding van “Awb-bezwaar” in de linkerbovenhoek van enveloppe en bezwaarschrift sturen naar:

    Gedeputeerde staten van Zuid-Holland

    t.a.v. Het Awb-secretariaat

    Postbus 90602

    2509 LP Den Haag

Vermeld altijd de reden van uw bezwaar en het kenmerk van de brief. Het bezwaarschrift moet binnen zes weken na de dag van verzending of uitreiking van het besluit worden toegezonden.

Inzien van Documenten

In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de omgevingsvergunning opvragen. Dit kan via aanvragen-vaarwegen@pzh.nl. Voor informatie over het opvragen van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 070 441 66 11.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Den Haag vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de provincie Zuid-Holland een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Den-Haag van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 362 22 00. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

Naar boven