Besluit vergunning Wet natuurbescherming voor de ontgronding van de vaargeul Enkhuizen - Lemmer

Provincie Flevoland heeft een besluit vastgesteld. Hiervoor hebben Gedeputeerde Staten op 10 augustus 2023, een besluit vastgesteld.

Met dit bericht laat provincie Flevoland u weten dat er misschien iets verandert in uw buurt.

Inzien

De documenten bij deze publicatie vindt u door te klikken op “Bekijk documenten” (zie linker kolom). Als de termijn voor inzage van de zienswijze voorbij is zijn er geen documenten meer beschikbaar via deze link. Liever een papieren versie inzien? Neem dan contact met ons op.

Beroep

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank Midden-Nederland. Het adres is Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de rechter een besluit heeft genomen over uw beroep. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Hiervoor betaalt u een bedrag aan de rechtbank.

Ga voor meer informatie naar rechtspraak.nl of bel met 088 362 00 00.

Contact

Voor informatie over de inhoud of de procedure, kunt u terecht bij provincie Flevoland, Visarenddreef 1 te Lelystad. Bel 0320 – 265 265 of mail naar info@flevoland.nl.

Naar boven