Provincie Gelderland – Provincie Gelderland – omgevingsvergunning van rechtswege verleend - Zeiving 35 te Vuren

Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) de volgende omgevingsvergunning van rechtswege verlenen, waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is:

Voor : het plaatsen van dakluiken op het dak bij de calcineer

Locatie : Zeiving 35 te Vuren

Datum besluit : 06 december 2019

Datum verzending : 06 december 2019

Zaaknummer ODRN: W.Z19.107272.02

In werking treden beschikking van rechtswege

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 6.1, vierde lid, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht treedt de beschikking pas in werking na afloop van de termijn voor het indienen van een bezwaarschrift en indien bezwaar is gemaakt op de datum dat op dit bezwaar is beslist.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken nadat dit besluit is bekendgemaakt een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient te worden gezonden aan Gedeputeerde Staten, secretariaat Commissie Rechtsbescherming, Postbus 9090, 6800 GX Arnhem. Op envelop en brief duidelijk "bezwaarschrift" vermelden.

Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste:

a. de naam en het adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar of beroep is gericht, waaronder het zaaknummer en datum van het besluit;

d. de gronden van het bezwaar.

Voorlopige voorziening

Tijdens de bezwaarschriftprocedure geldt de genomen beslissing. Het kan zijn dat deze beslissing intussen onherstelbare gevolgen voor u heeft. U kunt dan tijdens de bezwaarschriftprocedure de rechter vragen een ‘voorlopige voorziening’ te treffen. Dit betekent dat een speciale regeling kan worden getroffen voor de periode dat het bezwaarschrift nog in behandeling is.

Let op: u kunt alleen om een voorlopige voorziening vragen als u daarnaast ook al een bezwaarprocedure heeft lopen.

Een verzoek om voorlopige voorziening kunt u indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Aan de procedure voor een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht). Voor informatie over de actuele tarieven voor griffierecht kunt u de website van de rechtbank raadplegen (www.rechtspraak.nl) of de rechtbank bellen (026 – 359 2000).

Informatie over de bezwarenprocedure en de mogelijkheid van mediation is te vinden op de website van de provincie Gelderland (www.gelderland.nl/digitaalloket). Deze informatie is vervat in de brochure "Niet eens met een besluit van de provincie Gelderland? Bezwaarschrift of mediation" en is op te vragen bij het Provincieloket via telefoonnummer (026) 359 99 99.

Wilt u meer weten?

Bel Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer (024) 751 77 00.

Naar boven