Provincie Zuid Holland, verleende omgevingsvergunning Avelingen-West 15 Gorinchem

Kennisgeving beschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, maken bekend dat zij een aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben verleend.

Activiteit:

  • Bouw

  • Milieu (vergunning)

Voor: een algehele revisievergunning voor een inrichting met als hoofdactiviteit het accepteren, op- en overslaan, sorteren en verwerken van afvalstoffen.

Inrichting: Suez EcoService

Locatie: Avelingen-West 15 Gorinchem

Zaaknummer: Z-15-273072

Datum besluit: 12 december 2018

Stukken inzien

De stukken liggen vanaf 19 december 2018 tot en met 30 januari 2019 ter inzage.

De beschikking met bijbehorende stukken is op afspraak tijdens kantooruren in te zien bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Johan de Wittstraat 140 te Dordrecht. Via telefoonnummer 078-770 8585 kunt u een afspraak maken.

Beroep

De aanvrager en belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de beschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dit niet te hebben gedaan, kunnen tegen deze beschikking op grond van artikel 6:13 van de Algemene wet bestuursrecht een beroepschrift indienen binnen zes weken na de dag waarop deze ter inzage is gelegd.

Dit kan bij Rechtbank Rotterdam, Bestuursrecht team B (Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam).

Het beroepschrift moet voorzien zijn van een handtekening en in elk geval bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep wordt door de rechtbank een bedrag aan griffierecht geheven.

Men kan digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx. Daarvoor is een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Op de genoemde website staan de precieze voorwaarden vermeld.

Voorlopige voorziening

Als u bezwaar hebt gemaakt kunt u, indien – gelet op de betrokken belangen – onverwijlde spoed dat vereist, de voorzieningenrechter verzoeken om een voorlopige voorziening (=voorlopig oordeel) te treffen. U doet dat door en brief te sturen aan:

Voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Uw brief moet tenminste bevatten:

- uw naam en adres, een datum, een omschrijving van het besluit waartegen u een voorlopige voorziening aanvraagt, de reden(en) waarom u een voorlopige voorziening nodig heeft en uw handtekening.

Griffierecht:

Aan een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Contactpersoon

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, afdeling Vergunningen en meldingen, telefoon 078-770 85 85.

Naar boven