Bekendmaking: De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens Gedeputeerde Staten van provincie Utrecht bekend dat zij een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) heeft verleend aan Varo Energy Tankstorage B.V. voor het treffen van een gelijkwaardige voorziening met betrekking tot de bluswaterafvoer (uitgebreide procedure).

Het betreft een vergunning voor het treffen van een gelijkwaardige voorziening met betrekking tot de bluswaterafvoer uit de tankput van de inrichting. Gedeputeerde Staten hebben besloten voorschrift 8.4 van de omgevingsvergunning van 18 juni 2013 kenmerk HZ_WABO_12-05940 in te trekken en voorschrift 8.4A toe te voegen.

 

De inrichting is gelegen aan de Gelderlantlaan 9 te Utrecht

 

Aanvrager: Varo Energy Tankstorage B.V.

Zaaknummer: 974128

 

Er zijn zienswijzen ingediend tegen de ontwerpbeschikking. De beschikking is gewijzigd ten opzichte van het eerder gepubliceerde ontwerp.

 

Inzage

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage op www.odnzkg.nl onder bekendmakingen en (digitaal) bij:

- provincie Utrecht, Archimedeslaan 6 te Utrecht;

- gemeente Utrecht, Stadsplateau 1 te Utrecht.

 

Heeft u een vraag over deze procedure dan kunt u gebruik maken van het contactformulier op www.odnzkg.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen.

 

Beroep

Als u belanghebbende bent bij het besluit, kunt u binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij Rechtbank Midden-Nederland, Sector Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

 

Vermeld in uw beroepschrift altijd de datum, uw naam, adres, handtekening, het referentienummer/kenmerk van dit besluit (of stuur een kopie van het besluit mee) en de reden(en) waarom u beroep instelt.

 

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. In spoedgevallen kan tijdens de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de voorzieningenrechter van Rechtbank Midden-Nederland, Sector Bestuursrecht Postbus 16005, 3500 DA Utrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen.

 

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor het behandelen van het verzoek en het beroep worden griffiekosten in rekening gebracht.

 

Voor meer informatie over het instellen van beroep kunt u de brochure 'Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’ downloaden van de website www.rijksoverheid.nl. Voor algemene informatie over procedures kunt u ook bellen met de rijksoverheid op telefoonnummer 1400 (lokaal tarief).

 

Naar boven