Voornemen tot het tijdelijk uitgeven in gebruik perceel grond Middenweg 2

 

De gemeente Lelystad heeft het voornemen om een gebruiksovereenkomst aan te gaan voor de duur van drie maanden met de gegadigde voor een perceel grond gelegen aan de Middenweg 2 te Lelystad, kadastraal bekend gemeente Lelystad, sectie O, nummer 5916 (gedeeltelijk) en sectie M, nummer 8228 (gedeeltelijk), ter grootte van ongeveer 790 m2. Het gebruik ziet enkel op het terugbrengen van het perceel in haar oorspronkelijke bouwrijpe staat aansluitend op het einde van de huurperiode.

 

De gemeente Lelystad meent dat de gegadigde, gelet op de bestaande rechtsverhouding met gegadigde als huidige huurder van voornoemd perceel en de aard van het tijdelijke gebruik dat enkel ziet op het terugbrengen van het perceel in haar oorspronkelijke bouwrijpe staat aansluitend op het einde van de huurovereenkomst met gegadigde, de enige serieuze gegadigde is om voornoemde perceel grond tijdelijk in gebruik te nemen.

 

De gemeente Lelystad zal 20 dagen na deze publicatie overgaan tot het aangaan van een gebruiksovereenkomst voor bovengenoemd perceel, tenzij voordien door een andere serieuze gegadigde een kort geding tegen dit voornemen aanhangig is gemaakt bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Lelystad.

 

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling grondzaken van de gemeente Lelystad via grondzaken@lelystad.nl

 

Naar boven