Aanvraag evenementenvergunning voor Super Cool Kidsfeest op 22-05-2024

De gemeente Gouda heeft op 22-04-2024 een aanvraag voor een evenementenvergunning ontvangen. De aanvraag heeft zaaknummer 955268.

De aanvraag gaat over:Naam evenement: Super Cool KidsfeestDatum evenement: 22-05-2024Locatie evenement: Markt, GoudaActiviteiten: Het Super Cool Kidsfeest is het afscheidsfeestje van het kindercollege. Tijdens dit gratis feest is er van alles te doen en te beleven voor alle kinderen in Gouda, onder begeleiding van de Brede School Gouda, Grand Canyon Events de ondernemers in de binnenstad en de gemeente Gouda.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien een evenement wordt georganiseerd in uw omgeving. Het is nu nog niet zeker of dit evenement doorgaat. U kunt ook nog geen bezwaar maken. U kunt wel bellen met de gemeente als u vragen heeft over de aanvraag.

Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. In dat bericht staat hoe u bezwaar kunt indienen als u het niet eens bent met het besluit.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Dan kunt ons bellen op telefoonnummer 14 0182. Vraag naar Team Bijzondere wetten. U kunt ook een email sturen naar gemeente@gouda.nl

Naar boven