Aanvraag omgevingsvergunning voor het verbouwen van de woning aan Kapelstraat 31 4817NX Breda

De gemeente Breda heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor het verbouwen van de woning aan Kapelstraat 31 4817NX Breda.

Waarom publiceert de gemeente Breda dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Breda aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Breda u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als de omgevingsvergunning tegen uw belangen ingaat.

Wanneer neemt de gemeente Breda een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente Breda heeft de aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen op 12-04-2024. De gemeente Breda neemt bij de meeste aanvragen binnen 8 weken een besluit. Deze termijn kan eenmalig met zes weken worden verlengd. Als er aanvullende stukken opgevraagd moeten worden of als de aanvraag moet worden aangepast, dan wordt de termijn opgeschort. Bij enkele aanvragen is de beslistermijn 26 weken, deze procedure heet de uitgebreide procedure.

U kunt nog niet reageren op de aanvraag voor een omgevingsvergunning

Als de omgevingsvergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Breda een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u bezwaar maken als de omgevingsvergunning tegen uw belangen ingaat.

Heeft u vragen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning?

Deze kunt u stellen via de website van de gemeente Breda. Klik hier aan ‘vraag over een aangevraagde omgevingsvergunning of ingediend initiatiefplan’. Houd het kenmerk van de aanvraag bij de hand, het kenmerk van deze aanvraag is: Z2024-002173. Met dit formulier kunt u ook de aanvraag digitaal opvragen door op ‘inzien omgevingsvergunning of bouwdossier’ te klikken. Lukt het niet op de website, bel dan naar de gemeente Breda op telefoonnummer 14 076.

Naar boven