De gemeente Lelystad heeft het voornemen om een koopovereenkomst aan te gaan met Liander N.V.

 

De gemeente Lelystad heeft het voornemen om een perceel grond gelegen te Lelystad te verkopen aan de naamloze vennootschap Liander N.V. ten behoeve van de realisatie en instandhouding van een transformatorstation. Het betreft het volgende perceel:

 

  • -

    een gedeelte van een perceel grond, gelegen nabij Kamerlingh Onneslaan/Laserpoort te Lelystad, kadastraal bekend gemeente Lelystad, sectie B, nummer 783 (gedeeltelijk), ter grootte van ongeveer dertig vierkante meter (30 m2),

 

Naar oordeel van de gemeente Lelystad is Liander N.V. in haar rol als netbeheerder de enige serieuze gegadigde om het voornoemde perceel gronden aan te kopen voor de instandhouding en realisatie van het transformatorstation.

 

Indien u zich niet kan verenigen met het voornemen de voornoemde percelen aan Liander B.V. te verkopen en bent u van oordeel dat u eveneens in aanmerking dient te komen voor de verkoop van het voornoemde perceel, dan dient u dit binnen een termijn van twintig (20) kalenderdagen na de datum van deze publicatie, schriftelijk aan de gemeente Lelystad kenbaar te maken en te motiveren waarom u zich niet kan verenigen met de voorgenomen verkoop, dit onder vermelding van ‘’Bezwaar verkoop perceel transformatorstations te Lelystad’’.

 

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de vastgoedjurist, mw. S. Akhtar, afdeling Grondzaken van de gemeente Lelystad via s.akhtar@lelystad.nl

Naar boven