Verkoop bedrijfskavel op bedrijventerrein Jufferbeek Zuid te Oldenzaal

De gemeente Oldenzaal biedt een bedrijfskavel te koop aan, gelegen op bedrijventerrein Jufferbeek Zuid, aan de Waterwinweg te Oldenzaal.

Het betreft het perceel, kadastraal bekend als gemeente Oldenzaal, sectie I, nummer 4178, ter grootte van circa 8.173 m². 

De locatie moet door de koper gebruikt gaan worden voor zijn eigen bedrijfsactiviteiten.

De gemeente nodigt geïnteresseerden uit hun plan voor de kavel kenbaar te maken. Het uitgangspunt voor de gemeente is het selecteren van een koper die met haar plan aan de eis en zo veel mogelijk aan de wensen van de gemeente voldoet.

Meer informatie over de locatie

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van de hierboven omschreven bedrijfskavel kunt u tot 22 mei 2024 bij de gemeente een informatiepakket over de bedrijfskavel opvragen.

Dit kan per mail via: vastgoed@oldenzaal.nl of schriftelijk via het correspondentieadres:

De gemeente Oldenzaal

T.a.v. de afdeling Grondzaken

Postbus 354, 7570 AJ Oldenzaal

In dit informatiepakket zitten onder meer een overzicht van de selectiecriteria, de planning, de optiekoopovereenkomst en de kaveltekening.

Meedingen in de verkoop

U kunt meedingen in de verkoop door uw plan voor de bedrijfskavel schriftelijk of per e-mail, via voornoemde correspondentiegegevens, bij de gemeente in te dienen. Het plan moet op uiterlijk 22 mei 2024 door de gemeente zijn ontvangen.

Vragen over de verkoop of de locatie?

Als u vragen heeft over het verkoopproces of de locatie kunt u deze tot 24 april 2024 schriftelijk of per e-mail, via voornoemde correspondentiegegevens, aan de gemeente Oldenzaal stellen.

De ontvangen vragen en antwoorden hierop worden gedeeld met alle geïnteresseerden die een informatiepakket hebben opgevraagd.

Naar boven