Kennisgeving vaststelling Spelregelkaart Nekkerzoom

De raad van de gemeente Purmerend heeft op 29 februari 2024 de Spelregelkaart Nekkerzoom, bestaande uit een kaart en spelregels, vastgesteld.

De Nekkerzoom is het gebied tussen de Nekkerweg, de Volgerweg, de A7 en de Zuiddijk in Zuidoostbeemster.

De spelregelkaart is een beknopt document, waarin de mogelijkheden voor eventuele toekomstige ontwikkelingen te zien zijn. De spelregelkaart gaat uit van het bestaande ruimtelijke beleid en verduidelijkt wat de mogelijkheden zijn. De gemeente neemt géén initiatief tot een ontwikkeling. De spelregels en spelregelkaart zijn een eerste toets of een ruimtelijk initiatief voorstelbaar is in de Nekkerzoom en zijn uitdrukkelijk geen garantie tot vergunningverlening.

De vastgestelde spelregelkaart treedt in werking de dag na bekendmaking.

Ter inzage

De vastgestelde spelregelkaart is te raadplegen in het Gemeenteblad. Ga hiervoor naar https://www.officielebekendmakingen.nl/gmb-2024-135662.html.

De spelregelkaart kan ook op verzoek worden toegezonden. Stuur hiervoor een e-mail naar nekkerzoom@purmerend.nl of neem telefonisch contact op met het secretariaat via (0299) 452452.

De spelregelkaart heeft op grond van de Algemene wet bestuursrecht de juridische status van beleidsregel en is daarom niet vatbaar voor bezwaar en beroep.

 

Naar boven