(Ontwerp) Beleidsregels reclame gemeente Súdwest-Fryslân 2024 ter inzage

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân maakt bekend dat met ingang van 29 maart 2024 gedurende 6 weken ter inzage liggen de Beleidsregels reclame gemeente Súdwest-Fryslân 2024.

Het college van burgemeester en wethouders heeft eerder op 20 december 2016 het huidige Reclamebeleid vastgesteld. Het is wenselijk dat de beleidsregels worden geactualiseerd en dat ontwikkelingen worden meegenomen.

De (ontwerp) Beleidsregels reclame gemeente Súdwest-Fryslân 2024 zijn als bijlage opgenomen bij deze mededeling. Deze liggen van 29 maart 2024 tot en met 10 mei 2024 ook voor een ieder ter inzage bij de balie in het gemeentehuis, Marktstraat 8 te Sneek. De openingstijden van het gemeentehuis zijn te raadplegen via www.sudwestfryslan.nl.

In genoemde periode kunnen belanghebbenden schriftelijk hun zienswijze geven bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân, t.a.v. team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 10.000, 8600 HA Sneek of via e-mail info@sudwestfryslan.nl.

Ook is het mogelijk mondeling een zienswijze te geven. Indien u mondeling uw zienswijze wilt geven of nadere informatie wenst, kunt u contact opnemen team Ruimtelijke Ontwikkeling via het telefoonnummer 14 0515.

Naar boven