Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Oude Kerkweg 13, 8094PN Hattemerbroek

Verleende omgevingsvergunningen

- Oude Kerkweg 13 in Hattemerbroek, voor het vervangen van een ponystal, verzonden op 19 maart 2024 (zaaknummer R2024-00124).

Dit (ontwerp)besluit gaat over het vergunnen van een activiteit die niet past binnen het nu geldende Omgevingsplan. Daarom wordt een zogenaamde BOPA-vergunning verleend voor deze activiteit. De gemeente zal deze BOPA (Buitenplanse OmgevingsPlan Activiteit) op een later tijdstip nog moeten verwerken in het Omgevingsplan. Zie voor meer details hierover artikel 16.64a lid 2 van de Omgevingswet.

De BOPA wordt verleend voor het bouwen van een bouwwerk.

Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken tegen een verleende vergunning. Zorg dat uw bezwaar binnen 6 weken na verzenddatum bij ons binnen is. In uw bezwaar staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: https://www.oldebroek.nl/Bestuur_en_organisatie/Bezwaar_beroep_en_klachten/Bezwaar_indienen. Als u bezwaar maakt, kunt u ook bij de rechtbank Gelderland om een voorlopige voorziening vragen. Meer informatie daarover vindt u op www.rechtspraak.nl.

Naar boven