Ter inzagelegging concept Beleidskader samenwerken aan een sterk Zutphen en concept Verordening inspraak, participatie en uitdaagrecht gemeente Zutphen 2024 voor inspraak

 

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 19 maart 2024 het concept Beleidskader samenwerken aan een sterk Zutphen en de concept Verordening inspraak, participatie en uitdaagrecht gemeente Zutphen 2024 vastgesteld.

 

Inspraak

U kunt het concept Beleidskader samenwerken aan een sterk Zutphen en de concept Verordening inspraak, participatie en uitdaagrecht gemeente Zutphen 2024 digitaal inzien. Ook kunt u uw reactie geven op de concepten. De stukken inzien en reageren kan vanaf 28 maart 2024 tot en met 25 april 2024.

 

U vindt de documenten onder ‘Bekijk documenten’ in de linker kolom van deze bekendmaking. U kunt de stukken ook digitaal inzien in het stadhuis. Bel hiervoor naar telefoonnummer 14 0575. Vermeld daarbij het zaaknummer 642697.

 

U geeft uw reactie door het indienen van een zienswijze. In de zienswijze geeft u aan op welk concept en/ of onderdeel daarvan u reageert.

 

Een zienswijze indienen kan schriftelijk of mondeling. Op de volgende manieren:

  • Vul het webformulier in op www.zutphen.nl/ zienswijze.

  • Stuur een brief naar Gemeente Zutphen, team Wijkregie, Postbus 41, 7200 AA Zutphen.

  • Stuur een e-mail naar info@zutphen.nl.

  • Bel naar telefoonnummer 14 0575.

Vermeld bij uw reactie altijd het zaaknummer 642697.

 

Heeft u geen internet? Dan kunt u de concepten inzien in het stadhuis.

 

Hoe gaat het verder?

Na afloop van de inspraakperiode bekijken we de binnengekomen reacties. De eventuele inspraakreacties voor besluitvorming worden vervolgens voorgelegd aan het college en de gemeenteraad. Eventuele inspraakreacties kunnen leiden tot een aanpassing van de concepten.

 

 

 

Zutphen, 27 maart 2024

Naar boven